40 jaar wonen in ‘paradijselijk’ Wenum-Wiesel

Ida woont inmiddels 40 jaar in Wenum Wiesel. Eén van twee aanleidingen om te vieren met haar naaste familie. De andere aanleiding is het verschijnen van haar unieke gedichtenbundel “Wat er is”.

25 jaar geleden mocht ik, na de ‘nieuwbouw’ van het huis, de ‘house-warming’ ook culinair ondersteunen. Des te leuker om dit jubileum weer de vraag te krijgen of ik het familiegezelschap wil trakteren op een mooie maaltijd. Prachtig weer, de schitterende entourage in en rond het huis aan de rand van het bos, muziek en poëzie… en daar mag ik een culinaire bijdrage aan toevoegen!

Foto’s van ‘zwager Wim’ – met dank!

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Ida’s mailreactie:

Dag André en Nicoline,

Wat hebben jullie het fantastisch gedaan! Iedereen heeft zeer genoten van jullie culinaire kunsten en vooral ook de liefdevolle wijze waarop jullie dit doen…in één woord Héérlijk!

Ik stuur je de fotoserie die mijn zwager Wim heeft gemaakt…dan kun je zelf de foto’s eruit pikken die je graag wil hebben.

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van deze mooie en onvergetelijke dag!

Lieve bosgroet, Ida