Afscheid Calo-directeur Bram Donkers

De directeur van de Calo-Windesheim nam afscheid en als leidinggevende heeft hij mij ondersteund in het zoeken naar de mogelijkheden om mijn ‘ZZP-er-schap’  te verkennen en naast mijn docentfunctie op Windesheim door te ontwikkelen.

Bram



Des te meer verheugd was ik met het verzoek om zijn afscheid culinair te ondersteunen/verzorgen.

Aangezien Bram een echte ‘Frankofiel’ is en menig zomervakantie gedurende langere tijd door Frankrijk trekt, was mijn idee een Franse markt c.q. braderie te organiseren met diverse marktkraampjes. De bezoekers kunnen ‘flaneren’ over de markt en genieten van ‘du Pain, du Vin,..’  coquilles, truites (forel), moules-frites, eendenborst etc. etc.

Voor een passend wijnarrangement kan men langs bij collega Bas Baremans die bij elk type gerecht een verrukkelijke wijnsuggestie geeft, gelegenheid biedt die zorgvuldig te proeven om vervolgens een passend glas uit te schenken!

Als dessert een chocoladefontein en uiteraard de Franse Klassieker ‘Dame Blanche’