“Doe-het-zelf-receptjes” barbecue

Deze zomer – ‘wegens succes geprolongeerd’ – heb ik een aantal keren een barbecue aangeboden.Niet uitsluitend de geheel bereide gerechtjes grillen en nuttigen maar meer volgens een “Doe-het-zelf-concept”. De gasten krijgen eerst even een aperitief en wat amuses of voorgerechtjes aangeboden en daarna moet men in beweging komen!.
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27BbqreunieKVLObestuur%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

De barbecue vindt plaats aan de hand van een aantal receptjes die de gasten aan een werktafel zelf kunnen (voor-)bereiden. Een eenvoudige beschrijving en alle voorbereide ingrediënten staan op een werktafel gereed en iedereen kan de receptuur volgen of zelf wat creativiteit toepassen in de samenstelling van hun ‘pakketjes’. Met de pakketjes gaat men naar de barbecue en als e.e.a. goed gegaard is is het genieten geblazen…!

Uiteraard is er voor de liefhebbers nog een assortiment met direct te grillen ingrediënten zoals gemarineerde lamskoteletjes, saté, wat coquilles met gamba’s of bijv. een groentenspies.