Kookworkshop in studio van Kookbeleving – Amersfoort

Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27Kookbeleving%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Han en Ina vieren dit jaar het feit dat zij – opgeteld – de leeftijd van 100 jaar hebben bereikt.

Met hun familiegezelschap hebben zij een kookworkshop aangevraagd bij de studio Kookbeleving van Annemieke Gout en Peter Haan in Amersfoort. Omdat het een forse groep betreft schakelen Annemieke en Peter mij in ter ondersteuning van de begeleiding.

Hoe leuk kan het weer zijn om, een zo gemêleerd gezelschap op gebied van kookervaring, met zoveel enthousiasme en zorgvuldigheid te zien kokkerellen en daarna met trots genieten van een ‘selfmade’ diner.

Zeker zo leuk is dan ook de mail na afloop:

Hallo Annemieke, Peter en André,

Het was bijzonder geslaagd! Wij hebben van de avond genoten en met ons de andere familieleden. Heel enthousiaste reacties hebben we gekregen. Eigenlijk hadden we die niet nodig om te zien en te ervaren dat iedereen helemaal opging in zijn/haar kooktaak! En lekker oppeuzelen natuurlijk! Opvallend was de ontspannen wijze waarop jullie ons wisten te begeleiden, ook al viel er een glas of een bekertje slagroom, ach die mensen heb je er altijd bij!

 Wij kijken terug op een reuze geslaagd feest en wensen jullie veel succes met de verdere uitoefening van jullie geweldige kookbeleving.

Hartelijke groeten, Han en Ina