“Master PESP – Ready Steady Cook…!”

De derde lichting studenten aan de Masteropleiding PESP maakten hun start samen met de 2e jaarsstudenten. Om hun master-competenties aan te spreken is er gekozen voor een ander concept dan de gebruikelijk opzet van een kooksessie. Aan de hand van gegeven niveau-duidingen en een inschatting van het eigen niveau, worden 3 niveau-heterogene groepen samengesteld. De drie groepen krijgen de beschikking over een heerlijke variatie aan ingrediënten.

Master PESP – Ready Steady Cook

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

De drie gevormde groepen krijgen de volgende opdracht: Maak met de aan jullie toebedeelde ingrediënten, een proeverij van resp. 2 á 3 voorgerechten, 2 á 3 hoofd- en bijgerechten en 2 á 3 nagerechten. Bepaalde ingrediënten moeten gebruikt worden en uit de overige ingrediënten mag een (ruime..) keuze gemaakt worden.

Gebruikmakend van de devices wordt druk gezocht op de vele internetsites wat de mogelijkheden zijn met de ingrediënten. De taken worden verdeeld en binnen de beschikbare tijd worden de meest verrassende en heerlijke gerechtjes geproduceerd.