Op ‘Schoolreis’ met 40 jarig bruiloftspaar…

Omdat oud-basisschooldirecteur Jan Bos 40 jaar getrouwd was met Hennie wilden zij dit graag op een uitgebreide(re) en bijzondere manier vieren.

In een prachtig proces van samen ‘opdenken’ zijn er veel ideeën de revue gepasseerd die hebben geleid tot een geweldig dagarrangement.

Met het thema “Terug naar school” werden de 55 gasten uitgenodigd voor het feest zonder ook maar enig idee te hebben hoe dit zou worden ingevuld.

Omdat Jan, gedurende zijn loopbaan als directeur, de schoolreisjes altijd als topper heeft ervaren werden de gasten tot hun verrassing uitgenodigd mee te gaan op schoolreis.

Jan en Hennie
   


Een busrit over de dijk naar Zalk/De Zande bracht het gezelschap bij het gemaal “Broeken en Maten” in Kampen. Daar heb ik een heerlijke lunch mogen verzorgen. De reis zette zich voort naar Urk waar het gezelschap aan boord ging van een schip dat een rondvaart maakte op het IJsselmeer. Onderweg was er een verhalenverteller over de vissersgewoonten en -tradities en het wonen en leven ‘OP’ Urk.

Vanuit Urk de terugtocht naar Zwolle waar inmiddels een heerlijk buffet klaarstond, door ons voorbereid en uitgeserveerd, met een variatie aan warme en koude gerechten dat werd afgesloten met een dessertbuffet.