Personeelslunch Meander College bij start van de cursus ’12-’13

Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27meanderlunch%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Om het nuttige van de startvergaderingen te verenigen met het aangename van de ontmoeting èn het uitwisselen van vakantie-ervaringen, vraagt Leonie, de activiteitencoördinator van het Meander College in Zwolle mij om medewerking bij de organisatie van een ‘startlunch’.

Ik probeer elementen als ‘ontmoeting, ‘dynamiek’, ‘de loop erin’, ‘zelfwerkzaamheid’, ‘keuzemogelijkheden’, ‘verrassing’ maar ook ‘gezond en verantwoord’ zoveel mogelijk een plek te geven in het aanbod. (Activerende werkvormen..!)

Mooie grove broden van verschillende soort waar men zelf vanaf mag snijden. Sla, rauwkost, gekookt eitje, (biologische) vleeswaren, kaassoorten uit de regio en een visplateau vormen een kleur- en geurrijk palet. Een geraffineerd soepje in een glaasje en een groot plateau met heerlijk fruit. Mensen kunnen, indien gewenst, meerdere keren langskomen.

Als bijzonderheid staan er drie grillplaten waarop men zelf een eitje kan bakken, al dan niet met wat lapjes spek. Een mooie plek waar de liefhebbers zich al snel verzamelen…

Groot enthousiasme, veel complimenten en de ‘boeking voor volgend jaar’ vormen dan een prettige beloning!

(Er zijn geen foto’s van de gebeurtenis zelf.)