Picknick en buffet tgv 75e verjaardag én 50 jarig huwelijk

Het unieke plan is, samen met hun dochter, al helemaal uitgewerkt! Adri wil haar 75e verjaardag en het 50 jarig huwelijk met haar echtgenoot Jörg op een unieke manier vieren met familie en vrienden. Vanuit de sfeervolle locatie ‘De Maalderieë’ wordt gefietst naar een prachtige plek aan de Berkel waar het Staringkoepeltje is gevestigd. Om er te komen moet het gezelschap via een trekpontje naar de overkant.

Response code is 404
Response code is 404
Response code is 404

Op die plek wordt door ons de verzorgde lunch aangeboden. Er is een variatie aan heerlijke belegde Turkse broden en gevulde wraps. Men kan er, onder het genot van een koud drankje, heerlijk ‘verpozen’, het door Natuurmomenten beheerde Staringkoepeltje bekijken en de geschiedenis ervan lezen op de diverse toelichtingsborden.

De fietstocht leidt weer terug naar de startplaats en in de vooravond geniet het gezelschap daar van een, eveneens door ons verzorgd buffet met koude en warme gerechten.

Het enthousiasme van Adri en Jorg spreekt uit de aardige reactie na afloop.

Dag Andre en Nicoline,

Nog steeds zijn we aan het bijkomen van ons bijzonder geslaagde feest, waar jullie samen een o zo belangrijke bijdrage aan hebben geleverd en daarvoor wilden Jörg en ik jullie nogmaals -maar nu zwart op wit – heel heel hartelijk bedanken. Iedereen was laaiend enthousiast over de heerlijke hapjes en drankjes bij de picknick en de wijze waarop jullie dat daarboven bij het Staringkoepeltje voor elkaar hadden en het heerlijke buffet in De Maalderiee met voor ieder wat wils!   (lees verder onder ‘Reacties’)