Prachtig ‘Feestconcept’ uitgevoerd t.g.v. 25-jarig huwelijk

Om hun 25-jarig huwelijk op een bijzondere manier te vieren hebben Cor en Gerdi mijn ondersteuning gevraagd. Samen ontwikkelen we een dagprogramma waarbij de gasten ’s middags een keuze konden maken uit diverse workshops met ‘voor elk wat wils’ wat uitliep in een avondfeest met een gevarieerd maaltijdbuffet en een gezellig bandje. Dit alles in de mooie entourage van ’t Zomerhuis in Hardenberg
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27CorenGerdi%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

De gasten arriveren om 13.30 u. en drinken eerst even een kopje koffie/thee met verschillende zoete delicatessen. Een lijst met de, vooraf gemaakt een via mail verzonden, indeling van de workshops hing aan de wand en ieder prepareert zich rond 14.30 u. op de start van de workshops.

Boogschieten, kanovaren en GPS-route wandelen via Total Outdoor. Fotografie (Arend Jan Zwarteveen), Schilderen (Robert Cotterink), Borrelhapjes maken (André Kruiswijk). Kortom sportief, actief  en/of creatief… iedereen komt aan haar/zijn trekken.

Bij terugkomst van de workshops is er door de deelnemers aan de workshop ‘Borrelhapjes maken’ een compleet hapjesbuffet gecreëerd die heerlijk bij een aperitief genuttigd worden. Tussendoor wordt een soepenbuffet geserveerd met keuze uit 3 soepen waarna het meerhoekenbuffet wordt geïntroduceerd. Barbecue, Salade buffet, warme visgerechten en een hoek met verschillende broodsoorten met vis, vleeswaren, kaas en ‘toppings’.

Het geheel wordt afgesloten met een dessertbuffet vergezeld van koffie/thee. Een deel van de gasten blijft slapen en een deel keer (tevreden!!) huiswaarts.