Respo Magazine, ‘Tien inspirerende verhalen’

De organisatie Respo heeft een magazine uitgegeven met tien inspirerende verhalen over de impact van de Sportprojecten en programma’s die deze organisatie de afgelopen jaren in Ethiopië heeft uitgevoerd.Tot mijn verrassing siert een foto (foto 1) van mij op de cover en is er een pracht ‘full size A3’ foto opgenomen in het magazine (foto 3)
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27Respo%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Rosa Peerdeman (Afgestudeerd in Media en Journalistiek) en Gerjan Schuttert (student Communicatie) (foto 2) hebben op basis van interviews met betrokkenen verhalen opgetekend waarmee duidelijk wordt wat de effecten van de programma’s en de projecten voor hen zijn. Betrokkenen benoemen dat zij zelfvertrouwen, eigenwaarde, zin en betekenis verlenen en ontlenen aan de bewegingsactiviteiten. Vanuit de rol van deelnemer, trainer/begeleider, maar bijvoorbeeld ook als ouder of docent wordt het eigen perspectief geschetst over de impact.