Reünie van studenten uit ‘Groninger studentenverenigingsleven’

Bert en Cornelie hebben het initiatief genomen om een groep studiegenoten (eind jaren ’70 – midden jaren ’80) uit te nodigen voor een reünie. Met een gezelschap van 25 mensen werd de reünie gehouden in de initimiteit van hun eigen woonkamer.

De gewenste dynamiek bij een dergelijke gelegenheid is dat mensen alle gelegenheid hebben om zich te verplaatsen en daarbij her en der de ontmoeting kunnen aangaan. De vraag aan mij voor wat betreft mijn bijdrage: “Hoe kunnen de verschillende bestanddelen van de maaltijd daar een ondersteunende bijdrage toe leveren”?

Reünie

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Italiaans/Meditteraans karakter. Feestelijke hapjes vooraf, een soepje, een hoofdbuffet en een keuze uit drie verschillende nagerechtjes. Door regelmatig de mensen uit te nodigen om een gerechtje te komen in-/opscheppen en er zelf nog wat aan samen te stellen, komt ‘de loop erin’.

Toen wij om rond 22.00 u. vertrokken was het gezelschap nog zeer geanimeerd en gezellig met elkaar in gesprek! Mooi om aan deze sfeer een bijdrage te hebben mogen leveren!