Verjaardagsfeest in voormalige dokterswoning in Hansweert (Zld)

Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27FeestHansweert%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Nadat ze het al een paar keer had uitgesteld wilde Marianne uit Middelburg nu ‘eindelijk’  haar 70e verjaardag gaan vieren.

“Als je niet zo ver weg zou wonen zou ik je graag inhuren…” was haar uitspraak toen ze te gast was op één van mijn vorige activiteiten. Ik kwam op het idee om mijn vrienden in Hansweert te tippen die daar een prachtige grote woning hebben. In onderling overleg kunnen we het prima regelen! Zo gezegd, zo gedaan. Al gauw meldde Marianne dat ze er al echt ‘naar uit begon te kijken’ i.p.v. ‘er tegen op te zien’.

Zaterdagmiddag arriveerden de gasten en konden nog even genieten van het prachtige weer in de riante tuin. Een heerlijke Prosecco als ontvangstdrankje en daarna gewoon lekker zelfbediening in de drankvoorziening.

Een amuse van zalm, ’n snippertje rode ui en kappertjes met een frisse dressing, een proeverij van glaasjes huisgemaakte mosterd-, paprika- of tomatensoep gevolgd door een saladebuffetje met vlees of vis.

Een warm buffet met ossenhaas in paddenstoelenroom, varkenshaas in portsaus, zalmfilet op komkommer-dillesaus, aardappelgratin, broccoli met cashewnoten, Provençaalse groenten, gegrilde cherry-tomaatjes en een appelcompote.

Als dessert nog een buffetje met keuze uit crème brûlée, Griekse yoghurt met walnoot en honing, cocoscrème, gebakken kwarktaart met framboosjes.

Een geweldig leuk en gezellig feest in een ontspannen huiskamersfeer. Kleinkinderen konden heerlijk spelen. Door de diverse gangen in buffetvorm was er een leuke dynamiek met veel wisselende ontmoetingsmogelijkheden. Een zeer geslaagd verjaardagsfeest!