Vrijwilligersavond voor tennisvereniging PAF Zwolle

Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27TVPAF%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

De Zwolse tennisvereniging TV PAF organiseerde haar jaarlijkse avond voor alle vrijwilligers in de sfeervolle ambiance van het eigen clubhuis. De avond kende een wisselprogramma waarbij de helft van de 50 aanwezigen een half uurtje gingen tennissen. De andere helft had de gelegenheid even iets te nuttigen en om het half uur wisselde dit. Over de hele avond waren er twee van deze rondes.

Leuk om op te puzzelen… Hoe kun je een maaltijd faseren waarbij je weet dat er weer een inspanning geleverd moet worden en hoe voorkom je dat de tweede ‘eetploeg’  telkens een reeds ‘aangegeten’ buffet aantreft. Oplossing: Alles in tweevoud opmaken en als er gewisseld werd het hele buffet verversen met de nieuwe ‘helft’.

De eerste ronde was er een ‘Stel zelf je salade samen-buffet’ van bladslla met allerlei heerlijke toppings als verschillende soorten rauwkost, uitgebakken spekjes, hamblokjes, olijven, pijnboompitjes, eitjes etc.

De tweede ronde een warm/koud buffet met salades, zalm in beurre blanc, Albondiga’s (Spaanse gehaktballetjes) kruidige risotto en krieltjes.

Op de website van TV PAF staat een leuke sfeerimpressie en prachtige foto’s (naam fotograaf: Ramon Liefers). Ik heb de vrijheid genomen om er een paar van te downloaden naar deze site.