Workshop vrijwilligers Adventskerk

De Adventskerk bedankt al haar vrijwilligers door – traditiegetrouw – een gezellige ‘dank-je-wel’ avond te organiseren. Voor een ieder was er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse verschillende workshops en na afloop was er tijd voor een borrel mèt..!
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/ap.kruiswijk%40gmail.com/album/%27adventskerk%27?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Nicoline en ik waren benaderd voor een workshop ‘Borrelhapjes’ waarbij een dubbelslag werd beoogd. In de eerste plaats de workshop zelf waar mensen iets kunnen ‘leren en doen’. In de tweede plaats de ‘productie’ van een scala aan lekkere hapjes voor alle 80-100 deelnemers van de avond zelf.

In beide workshoprondes was onze workshop ‘overboekt’ en ruim 40 mensen hebben de workshop kunnen volgen. De complimenten voor de heerlijke, originele, verschillende en toereikende hoeveelheid hapjes waren niet van de (knofllook-)lucht!

Belegde crostini’s, in bacon gerolde dadels met roomkaas en amandelen, gevulde tortillawraps, banderilla’s en een met walnotenpesto gevulde champignons… MMmmm